Nieuw in de regio

zondag 1 apr 2018

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
In de nieuwe cadeauwinkel Bien!! Koffie met vinyl kun je een heerlijk bakkie koffie drinken, lunchen en luisteren naar een (zelf uitgekozen) LP. Kom genieten van de zee bij het nieuwe visrestaurant Zeeblauw aan de Spuiboulevard. De Stads-Lekkernij is een winkel en proeflokaal. Je vind hier allerlei lekkernijen. Van koek en taart tot thee, koffie, honing en caramel.
Dordrecht is het mooiste vanaf het water en vaar daarom eens mee met de unieke zalmdrijver DD Cornelis. Varen door de historische binnenhavens, naar de Biesbosch of combineren met stadswandeling is allemaal mogelijk. 
Bij Hiltje, nice to stay kun je één of meerdere nachten doorbrengen in een appartement in het centrum van de historische binnenstad. Het appartement is voorzien van een complete keuken, badkamer, woonkamer, balkon en 2 slaapkamers.

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
Ga voor (h)eerlijke soorten wild en biologische producten naar Gansch Anders in Giessenburg. Je kunt er ook terecht voor een workshop worst maken of wild bereiden. De Drie Wedden is een veelzijdige, biologische boerderij in Noordeloos. Hier kun je ambachtelijk geslacht ossenvlees en lamsvlees bestellen.
Bij de Hannesheerlijkheid in Giessenburg kun je sinds kort zelf informatie over de streek opzoeken op de nieuwe VVV-zuil.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

Hoeksche Waard
Kookstudio Hoeksche Waard
is de eerste professionele kookstudio in de Hoeksche Waard en omgeving. De kookstudio organiseert ambachtelijke kookworkshops voor 6 tot 24 personen. In Mijnsheerenland kun je bij holistische massagepraktijk Trans Esbima terecht voor massage therapie.
Hoeksche Waard Events organiseert groepsarrangementen op maat in de mooie en landelijke Hoeksche Waard.

Kijk op www.vvvhoekschewaard.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Varen in de polder

Anders genieten vanaf het water met 225 km leuke en gevarieerde vaarroutes in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Lees meer

Content VVV Idee